Aquest dimecres a Thistinto, José de Paula i Elisa Gostoli reben a Cati Corell, directora de producte de la Cooperativa de Viver, per gaudir dels vins i els productes elaborats a la Cooperativa.

La idea de col·laboració, es va forjar en el marc d'una de les activitats d'enoturisme organitzades per la cooperativa "temps de verema", a la qual van assistir Josep i Elisa. Allà van conèixer els vins i productes elaborats a Viver.

La cita tindrà lloc el dimecres 2 de desembre a ThisTinto, carrer Alt nro.28, de l'emblemàtic barri de l'Carme, a València, i es tastaran tres vins i productes de la Cooperativa de Viver. A més, hi haurà unes "tapes sorpresa" per al tast, ja que no ens han revelat de què es tracta exactament.

A l'acabar, Cati exposarà als assistents els projectes que actualment estan desenvolupant a Viver, tant a nivell de producte com de dignificació de la feina al camp.

L'aforament, a causa de les actuals circumstàncies, és molt limitat, així que, si esteu interessats en assistir-hi, podeu posar-vos en contacte a través del WhatsApp 635606495