Alvinegre, un vi per al CD Castelló

Alvinegre, un vi per al CD Castelló

El celler les Useres ha elaborat el vi oficial de el CD Castelló amb el nom de Alvinegre, fent l’ullet als colors de club, blanc i negre.

Alvinegre és un vi negre elaborat a partir de les varietats de raïm Syrah (80%) i Merlot (20%), recollides manualment els últims dies de setembre de l’any 2018 a Les Useres.

El procés de fermentació es realitza a temperatura controlada (entre 20 i 30 graus) en dipòsits d’acer inoxidable amb sistema de refrigeració. Finalment roman nou mesos en bótes noves de roure americà finesse, de torrat mig.

El contacte de el vi amb la bóta, durant aquests nou mesos de criança, aporta nous matisos i sabors amb el que guanya en complexitat. El resultat és un vi amb una graduació de 13 graus, molt versàtil que pot acompanyar des d’una carn vermella fins a unes tapes.

On trobar Alvinegre?

S’ha fet un gran esforç en la distribució perquè el vi del CD Castelló estigue a l’abast de tots. Així, actualment ja es pot trobar a la mateixa botiga del celler de les Useres i en una gran quantitat de punts de venda, tant a la ciutat de Castelló com a la resta de la província:

• Botigues «Taula» de la capital de La Plana (Cooperativa Sant Isidre de Castelló, carrer Herrero, 6 i Quadra Borriolench, 4), Atzeneta, Albocàsser, Alcalà de Xivert, Alcora, Almassora, Almenara, Alqueries, Benicàssim, Betxí, Borriana , Cabanes, les Coves de Vinromà, Nules, Onda, Orpesa, Pobla Tornesa, Sant Mateu, Sogorb, Torreblanca, Vall d’Alba, Vall d’Uixó i Vila-real.

• Distribuïdors: Disquefu (Sant Mateu), Disbesa (Benicarló, Castelló, València), Lutisme (Figueroles), Cesar Peris (Onda), Disperis (Atzeneta), Exclusives Disaya (Orpesa).

• El Corte Inglés i Makro (en procés de negociació).