Celler Les Useres

[et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»4.3.4″ background_image=»http://igpcastello.com/val/wp-content/uploads/sites/3/bodega-les-useres-1.jpg» parallax=»on» custom_padding=»29px||3px|||»][et_pb_row _builder_version=»4.3.4″][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»4.3.4″][et_pb_slider _builder_version=»4.3.4″][et_pb_slide heading=»LES USERES SAT» use_text_overlay=»on» _builder_version=»4.3.4″ background_color=»rgba(0,0,0,0)» background_enable_color=»on»]

LES USERES

[/et_pb_slide][/et_pb_slider][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»4.3.4″ min_height=»983px» custom_padding=»||7px|||»][et_pb_row _builder_version=»4.3.4″][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»4.3.4″][et_pb_text _builder_version=»4.3.4″]

CELLER

Il·lusió, esforç, tenacitat i moltes ganes de fer les coses bé. Tot va començar l’any 1960, quan 86 viticultors de la comarca de l’Alcalatén, a Castelló, ens unim pel somni comú de fer un bon vi a casa nostra.

En aquell temps teníem pocs recursos però comptàvem amb alguna cosa que ens empenyia cap endavant, la nostra passió per la terra i pel vi, així que amb les nostres pròpies mans vam començar a aixecar el celler a la qual vam posar el nom de la localitat on estava situat, Les Useres.

Vam anar avançant amb pas lent però ferm fins que a meitat de la dècada dels noranta vam decidir reafirmar-nos en el projecte i construir unes instal·lacions totalment noves per adaptar-nos als temps actuals. L’aposta va implicar la incorporació de tecnologies innovadores en l’elaboració dels vins, l’aprofitament d’espais, l’afegit d’un parc de bótes de roure americà així com la instal·lació d’un complet equip d’embotellat.

Tota aquesta inversió, unida al nostre tarannà a l’hora de treballar les vinyes, la terra, d’entendre el clima de la nostra comarca així de com comptar amb l’experiència i saviesa dels nostres agricultors, van fer possible que, quan l’any 2003 va ser creada la Indicació Geogràfica Vi de la Terra de Castelló, les Useres s’erigís com la principal productora d’aquest distintiu de qualitat.

Qualitat que hem anat adquirint any a any, verema a verema, amb treball i sobretot perseverança fins a aconseguir uns vins que poc a poc han anat trobant una personalitat pròpia en sabor, color i aromes.

És un orgull per a nosaltres presentar-vos els nostres productes, la nostra comarca, la nostra gent, el nostre somni

 

VINYES

Paisatges extensos de línies ondulants conformen la vista d’aquest racó al costat de la mar Mediterrània que acull les nostres vinyes. Una terra de 135 hectàrees de sòls argilosos, calcaris i al·luvials, situats en altituds d’entre 200 i 500 metres sobre el nivell de la mar. Estem en una zona de Castelló sotmesa a temperatures extremes i escasses pluges, factors que incideixen en la vinya que cultivem i per la qual obtenim uns vins de gran qualitat.

I és que la nostra ubicació geogràfica és determinant a l’hora d’explicar els nostres vins i fins i tot la nostra manera de ser. La proximitat de la mar li dóna unes característiques especials a l’clima ia la terra, que a la vall en el qual ens situem permet el cultiu no només del raïm sinó també d’altres productes agrícoles com cereals, a més del creixement d’oliveres mil·lenàries i garrofers, preciosos pinedes i olorosos muntanyes.

En les nostres vinyes cultivem ceps autòctons com Ull de llebre i bonicaire al costat d’altres d’origen forà com Cabernet Sauvignon per elaborar els vins negres; i la local Macabeu amb la francesa Chardonnay per als nostres vins blancs. Una barreja de varietals que, gràcies a l’experiència que hem anat obtenint i transmetent de generació en generació, sabem tractar i treure d’elles els millors resultats.

L’Alcalatén és una comarca amb un microclima especial, que dota als seus sòls d’una riquesa que s’estén als seus fruits i per la qual obtenim uns vins expressius, plens de força i terrer. Els nostres vins.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»4.3.4″ custom_padding=»0px|||||»][et_pb_row _builder_version=»4.3.4″][et_pb_column _builder_version=»4.3.4″ type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»4.3.4″ hover_enabled=»0″]

VINS

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.3.4″][et_pb_column _builder_version=»4.3.4″ type=»4_4″][et_pb_shop _builder_version=»4.3.4″ type=»product_category» include_categories=»51″ hover_enabled=»0″][/et_pb_shop][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»4.3.4″ background_image=»http://igpcastello.com/val/wp-content/uploads/sites/3/Uva-blanca-1024×681-1.jpg» parallax=»on» parallax_method=»off» custom_padding=»0px||0px|||»][et_pb_row column_structure=»1_2,1_2″ _builder_version=»4.3.4″][et_pb_column type=»1_2″ _builder_version=»4.3.4″][et_pb_text _builder_version=»4.3.4″]

CONTACTE:

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=»4.3.4″]

CELLER I VENDA AL PUBLIC
Ctra. Vall d’Alba – Les Useres s/n
Tel. +34 964 76 00 33
OFICINES
C/ Nueva 23
Tel. +34 964 38 85 25

 

12118 Les Useres (Castellón)
info@bodegalesuseres.es

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″ _builder_version=»4.3.4″][et_pb_code _builder_version=»4.3.4″][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]