«El Nadal és Valencià», ara més que mai.

«El Nadal és Valencià», ara més que mai.

Un any més, la Generalitat Valenciana posa en marxa la campanya de promoció dels productes de la comunitat «El Nadal és Valencià» donant suport als nostres gremis i productes. Ara més que mai, en aquests temps de Pandèmia, és quan hem de recolzar i incentivar el consum del producte local.

Gaudim dels vins de Castelló

D’altra banda, és un bon moment per donar suport als productors i empreses de la nostra zona. Així, la campanya pretén promocionar el consum dels productes de la Comunitat Valenciana vinculats a les festes nadalenques, com les joguines, els torrons, el raïm o el vi.

És el moment de celebrar amb els nostres productes de sempre, per gaudir-los en família i regalar als amics que estiguin lluny.

Nadal alegre, però responsable

En aquestes dates tan especials per tants motius, és convenient fer una previsió i realitzar les compres de forma escalonada i no esperar a l’últim moment per evitar aglomeracions. Aquí es fa important emprar el sentit comú. No cal esperar a que ens restringeixin, ¡siguem proactius!

No és el moment de relaxar les mesures de prevenció, però tampoc hem de perdre la il·lusió per celebrar i regalar i fer pinya amb tots aquests comerços que, dia rere dia, obren els seus negocis tot i la incertesa en què ens trobem ara mateix .

#FaremNadal

En la campanya, que inclou el hastag #FaremNadal, participen els consells reguladors de les denominacions d’Origen, Indicacions Geogràfiques Protegides, i altres figures de protecció de productes valencians, a més de l’organització empresarial de comerç de la Comunitat Valenciana Confecomerç, La Unió Gremial -Federació de Gremis i Associacions de l’Comerç Valencià, l’Associació d’Elaboradors de Cava de Requena, i l’Associació Espanyola de Fabricants de Joguets.

En concret, col·laboren en la campanya les denominacions d’origen Kaki Ribera d’el Xúquer, Raïm embutxacat de Vinalopó, vins Utiel-Requena, vins de València, Vins d’Alacant, Granada Mollar d’Elx, així com les IGP Xixona i Torró d’Alacant, Cítrics de Valencians i la IGP Vi de Castelló.