Enoturisme per a sanitaris y personal de primera línea

Enoturisme per a sanitaris y personal de primera línea

Des de la IGP Castelló som conscients del gran esforç que estan realitzant tots els professionals de sector sanitari i la resta de professionals que han treballat colze a colze en la primera línia de la lluita contra el coronavirus.

Com a agraïment a tots ells, posem en marxa la campanya #EnoturismoSolidario, amb la qual convidem a totes aquestes persones que en aquests moments difícils estan treballant sense descans per tenir cura de tots nosaltres a conèixer els cellers de la IGP Castelló.

Durant aquesta campanya, podran realitzar una escapada per relaxar-se i conèixer el gran patrimoni vitivinícola de la província de Castelló a través d’una visita guiada a les instal·lacions de la cellers i un tast comentat dels seus vins.

Així, en la visita es realitzaran les següents activitats, depenent de les característiques particulars de cada un dels cellers:

  • Recepció
  • Visita a les vinyes
  • Visita als cellers
  • Tast comentat dels vins

Les visites poden realitzar-se des del moment en què el confinament s’hagi aixecat fins a final d’any, sempre amb cita prèvia. Per a això es poden posar en contacte amb la IGP Castello omplint el següent formulari: